Қазіргі уақытта «Bai sut» жауапкершілігі шектеулі серіктестігі алма-құрма, көпжемісті, манго және апельсин компоттарын, айран, бозо (қою ферменттелген сусын), сэндвичтер, кілегей және сары май өндіреді. Өнімдер Алматыда сатылады. Болашақта Замир ЕАЭО және халал сертификаттарын алып, өнімін экспорттауды жоспарлап отыр.
Қазіргі уақытта кәсіпорында 15 адам жұмыс істейді, олардың ішінде бухгалтер, логист, технолог және жұмысшылар бар. Өндірістік цех бірнеше арнайы бөлмелерден тұрады: қабылдау, жуу, дайындау, қайнату және құю бөлімшелері. Сонымен қатар, өнімді суытуға арналған тоңазытқыш бөлімшелері де бар. «Дайын шырынды тоңазытқышта 4-5 сағат суытамыз. Содан кейін ораймыз. Біз өнімді дүкендерге тапсырған кезде сақтау шарттарын міндетті түрде түсіндіреміз. Бұл табиғи өнім болғандықтан, оны тоңазытқышта сақтау қажет, ашық сөрелерде емес», – дейді Замир.